Uuh. Mahaan sattuu ja töissä istuskelu ei tunnu kovinkaan mukavalta. Aamu on menny todella nopeasti. Tuntuu kun olisin ollut unessa koko aamun. Aamupalaverista en muista mitään, kuten en myöskään aamulla lukemastani Hesarista. Eli talteen mennyt sekin aika. Mietin tässä, että mihin suuntaan alkaisin tät hädin tuskin neitsyydestä eroon päässyttä blogiani viemään. Yksi vaihtoehto oli trendikkäästi ja mediaseksikkäästi maahanmuutto-ongelmia käsittelevä blogi. Tai sitten ajankohtaisista uutisaiheista kommentointia. Tai oma työ? Siihen käytän kuitenkin suurimman osan ajastani, joten ainakin löytyisi kerrottavaa. Tosin, menettäisinin tämän tarkoin varjellun salaisuuden  eli oma henkilöllisyyteni paljastuisi maailmalle. Tietysti pelkästään ajankohtaisista uutisaiheista ja maahanmuutosta olisi kiva kirjoittaa. Ehkä kolme erillistä kirjoitusta. Sitten alkaisi vituttamaan. Joten pidän tämän blogini totaalisena sekametelisoppana, josta ei löydy mitään punaista lankaa, tai ylipäätään mitään tolkkua. Jonkin verran yritän pitää kirjaa elämästäni, mutta se tuskin tulee ainoa aihe olemaan.

Tajusinpa, etten ole hirveästi, eli yhtään paljastanut itsestäni, joten taitaa olla sitten sen aika. Tietysti sopivassa määrin, siis siten, että jos joku tätä eksyy joskus muka lukemaan, niin tietää edes jotain kirjoittajasta. Ja toinen syy on s, aha, niin ihana narsisti joka rakastaa puhua itsestään. Joten itsensäpaljastuksia:

Olen mies. Asun pk-seudulla. Minulla on avopuoliso, sekä useampi koira. Teen useampaa työtä, yhtä päätyökseni ja muita (2-3) satunnaisemmin. Pidän kaljasta ja ruuasta. Olen erittäin paradoksaalinen ja muutenkin häiriintynyt ihminen. Vaikkakin rakastan avokkiani ja koiriani yli kaiken, en heistä tule kertomaan mitään, juurikin siitä syystä.

Ja tietysti vainoharhaisesti suojelen omaa henkilöllisyyttäni. olisko pitänyt lisätä jotain? Noh, riittäkööt tällä kertaa.

Ps. Olen pitänyt blogin esittelyboxin tarkoituksellisesti tyhjänä, koska saa nähdä minne tämä kirjoituksien tie vielä vie.