Kuuntelin Yleisradiota yksi päivä töissä. Jutun asenne oli erittäin vastenmielinen. Asia siis koski tätä Astrid "Jipijee" Thorsin uutta ulkomaalaislakia. Asenne oli, että perusuomalaiset ja muut maahanmuuttoa ja muitakin asioita hieman epäileviä ihmisiä morkattiin ja Astrid Thorsia ja muita huuhaaporukkaa nostettiin jalustalle.

Astrid Thorns, tämä mistään mitään tietämätön huuhaa-ministeri, ansaitsisi jonkin Motherfucker Of The year-palkinnon.  Astrid Thorsin lasken tähän näiden ihmisten joukkoon, jotka mölisevät mitä sattuu. Harmi vaan, että Thors ajaa mölinöillään Suomen kohti helvettiä. Ja kuinka ollakkaan, Thors on RKP:n listoilla ja kuinka ollakkaan, Ruotsi on jo kokeillut tätä maahanmuuttajien ottamista. Ja se Ruotsin mallihan on täydellinen esimerkki siitä, kuinkapäin helvettiä asiat on. Ja pikkuinen pikkuveli Suomi tulee perässä ja toistaa samat virheet. Tietysti tämän uljaan maahamuuttajien paavin, Astrid "Bonehead" Thorsin johdolla.

Oletkos Astrid käynyt moikkaamassa näitä "Mombasan ihmelapsia" vaikkapa Kaisaniemen puistossa? Sinne vaan, käy vaikka moikkaamassa Abdia ja Muhammedia perjantai-iltana. Takaan, että saat tutustua erittäin läheisesti näihin etelän sankareihin.

Tästä päästäänkiin siihen kaikista suurimpaan ihmetyksen aiheeseen. Eli kun Abdi hakee turvapaikkaa Suomesta, hän hakee sitä yleensä perusteella, että Somal...omassa maassaan on ihmisoikeusrikkomuksia tai muuta epäinhimillistä kidustusta tms. luvassa. No, Abdi saa turvapaikan Suomesta. Sitten Abdi syyllistyy sopetumisvaikeuksien takia pariin törkeään ryöstöön, törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja raiskauksiin. Tässä vaiheessa voidaankin mielestäni kysyä, että onko Abdin elämä arvokkaampi, kuin mitä meidän suomalaisten? Eikös se ole aika epäinhimillistä meille, että otetaan tänne tänne tämän edellisen esimerkin kaltaisia ihmisiä. Ja maahanmuuttokysymyksiä kun kysytään, niitä kysytään sellaisilta ihmisiltä, jotka ei niiden maahanmuuttajien kanssa ole tekemisissä. Kysykääpää mitä mieltä esim. stadin keskustan väijyt ovat maahanmuuttajista mieltä? Tai joukkoraiskauksen uhri? Tai poliisi? Nämä tahot ovat vittu varmasti sata kertaa enemmän tämän maahanmuuton kanssa tekemisissä, kuin yksikään kansanedustaja tai muu vastaava vasemmistolaishippi. Aina puhutaan, että kun kaikki ovat niin rasisteja ja osoitetaan sormella, mutta mistköhän se johtuu? Onkohan se Meri-Rastilassa asuva hitsaaja enemmän rasisti kuin Eirassa asuva toimitusjohtaja? (Ammatit voi kääntää myös toisinpäin, tosin yhtään Eirassa asuvaa hitsaajaa ja Meri-RAstilassa asuvaa toimitusjohtajaa en tiedä...)

Kaikki ituhippipuunhalaajat ja muut Amnestyn sekä muiden höpöhöpö-järjestöjen paukapäät kuulolle. Suurin osa ei ole rasisteja sen takia, että tummat ovat, no, tummia. Tai rumia tai muuta vastaavaa. Suurin osa on rasisteja juurikin sen takia, että he joutuavat elämään päivästä toiseen samssa rapussa, samassaa dösässä, samassa duunissa, vittu samassa kaupungissa näiden maahanmuuttajien kanssa.

"Mutta ku miten ne osais asua kerrostalossa ku ei ne oo aiemmin asunu?"

Mistäs vitusta minä tiedän? En minä ole tänne ketään pyytänyt. Samalla tavalla ku muutkin. Turpa kiinni hiljaisuuden aikana, ei mölistä dösissä, jne. Jos ei kelpaa, niin ei ole pakko tulla. Ei tänne kukaan ole ketään pakottanut tulemaan. Samalla tavalla niiden täytyy elää kerrostaloissa kuin muidenkin ihmisten. Eikai niitä tänne miksikään vitun lemmikeiksi ole otettu?

Jos Suomesta joutuisi joku lähtemään pakolaiseksi Somaliian ja käyttäytyisi siellä samalla tavalla, niin siellä vedettäisiin tätä henkilöä puoli tuntia hiacen perässä ja sen jälkeen annettaisiin nappi otsaan.

No mutta, koska olen kuitenkin vain typerä juntti enkä ymmärrä tätä hienoa yhtenäistä maailmaa niin tyydyn itsekseni (netissä) kiroilemaan sitä, kuinka turhaan isoisämme ovat vuotaneet verta aikanaan. Enää ei tarvi edes Neuvostoliittoa pelätä kun niin ansiokkaasti itä-Suomessa maata heille myydään. Ei tarvinut tulla panssarivaunuilla, vaan laukut täynnä rahaa. Pääkaupungin valloitus sujuukin sitten etelän miehiltä ja vielä oikein eduskunnan ja hallituksen luvalla. Eikai haluta tänne oikeasti mitään Ranskan meininkiä? Tai Ruotsin? Ihan oikeasti????

 

Siniristiloppumme on lähellä, ikävä kyllä.